Tarjouspyynnön ja mittakäynnin jälkeen päästään töihin ja homma alkaa luonnollisesti purkutöillä. Sitä ennen hoidetaan kuitenkin pintojen suojaus kulkualueilta ja osastoidaan työskentelyalue pölyn leviämisen estämiseksi. Lisäksi tila alipaineistetaan koneellisesti purkutöiden ajaksi. 

Vanhan päälle laatoittamista ei voi suositella kuin poikkeustapauksissa, joten yleensä irroitetaan kalusteet, hanat, pöntöt yms. ja piikataan vanhat laatat pois, sekä vaihdetaan lattiakaivot tarvittaessa uusiin.

Purkuvaihe normaalissa n.10m2 pesuhuoneessa kestää 1-2 päivää. Purkujätteet viedään jäteasemalle asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Mikäli rakenteissa on todettu kosteutta, asennetaan seuraavaksi koneellinen kuivaus ja korjataan mahdolliset vauriot rakenteista, sekä tarvittaessa desinfioidaan rakenteet kasvualustojen tuhoamiseksi. Kuivausajat ovat yksilöllisiä, mutta tavallisesti töitä päästään jatkamaan n.2-3viikon kuivatuksen jälkeen.Seuraavaksi levytetään tai tasoitetaan seinät, asennetaan lattialämmityskaapelit, uusitaan putkistoja ja tehdään tarvittavat muutokset sähköihin yms..

Pintoihin tehdään vedeneristys yleisimmin telattavalla 1-komponentti massalla, erikoistapauksissa käytetään sementtipohjaista 2-komponentti massaa (esim.kellaritilat, joissa esiintyy kapillaarista kosteuden nousua). Vedeneristeen kuivuttua varmistetaan kuivakalvon paksuus ottamalla koepala. Tämän jälkeen päästään varsinaiseen laatoitustyöhön.Asiakas on valinnut laatat, saumavärit ja kaivon neliökannet oman makunsa mukaan, haluamastaan kaupasta. Kiinnitetään laatat paikalleen, saumataan ja vedetään nurkkiin silikonisaumat. Asennetaan kalusteet, uusitaan kattopaneelit ja ovet, sekä listoitetaan. Putkimies asentaa vesikalusteet paikalleen ja tila on valmis käytettäväksi.

Normaali pesuhuoneremontti kestää kokonaisuudessaan n.2-3 viikkoa.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta remontistasi, ilmainen mitta/kartoituskäynti 50km säteellä Seinäjoelta.